- KanoPaaSusaa - https://www.kanopaasusaa.dk -

Bed & Breakfast

Hvis man ønsker at komme lidt væk fra lejr-livet på teltpladserne og få en “ordentlig seng” at sove i, så findes der langs å-systemet en række muligheder for en mere komfortabel overnatning.

NYT for 2021! I denne sommer kan vi nu tilbyde Bed & Breakfast for vore kanokunder ved Stridsmølle Huset; Her råder vi over 2 værelser med henholdsvis 2 og 3 sengepladser. Prisen er 350 kr. per person/nat. Prisen inkluderer sengelinned og håndklæde. I Stridsmøllehuset er der adgang til både køkken og bad. Kontakt os for yderligere info. vedr. booking, mv.

På den nord-vestlige side af Tystrup Sø findes “Frysehuset i Kællerød“; Et meget hyggeligt og moderne indrettet lille hus med en fantastisk beliggenhed til Tystrup Sø. Se mere på www.frysehusetkaelleroed.dk [1].

Ved den syd-vestlige side af Tystrup Sø finder man “Hørhaven Bed & Breakfast“. Hørhaven er en økologisk besøgsgård som dyrker klimavenlig permakultur- og skovlandbrug og har dyrevelfærd og biodiversitet i fokus. Hos Hørhaven tilbydes overnatning for hele familien i hyggelige ferie-lejligheder. Priser og faciliteter kan ses her: Hørhaven – Økologisk Landboturisme (hoerhaven.com) [2]

I Skelby finder man “Depotet” – byens gamle øl-depot, som i dag er indrettet som vandrehjem. Her er der mange sengepladser og mulighed for at overnatte under behagelige forhold. Tlf. nr. til booking: 26 20 97 19. Priser og faciliteter kan ses på dette link [3]